Loading

Claudette

Cultureel ondernemer en Wielwerk-Coach.

Claudette

Instrument

Geïnspireerd door mijn oom Jelle Hofstra, die concertpianist was, wilde ik ook muziek maken. Ik zag hoe hij zich in zijn spel kon verliezen. Hij was zo geconcentreerd en volledig een met zijn instrument, ik bewonderde dat! Mijn stem is ook een instrument. En dat instrument wilde ik leren bespelen.

Beroep

Mijn eerste bandje had ik samen met mijn vader en ik deed een workshop meidenpop. Later leerde ik steeds meer muziekvrienden kennen die mij gemotiveerd hebben serieus door te gaan. Ik maakte al muziek vanaf mijn achtste, maar ik begon pas op mijn 16e met zingen. Dat het ooit mijn beroep zou worden had ik toen nog niet durven dromen!

Praktijk

Tijdens mijn studie aan het conservatorium leerde ik verschillende stijlen zingen en met veel kennis en ontzettend veel plezier ben ik in 1996 afgestudeerd. Maar toen begon het echte leren!

Ik trad op met vele bandjes: van funk/soul en jazz tot pop. Ik zong in een Motown Soulshow waarmee ik 3 seizoenen langs theaters heb getourd, heb als gast zangeres op Cd’s van Camiel gezongen, zat in bigbands en ga zo maar door. Dankzij deze ervaringen, musicaltraining en audities, en andere uiteenlopende projecten, merkte ik wat het daadwerkelijk inhield om van zingen je vak te maken:┬áHard werken, genieten en altijd weer nieuwe dingen bijleren.

Een mooi beroep.

Claudette Als Wielwerk Coach:

Een verdieping voor mijn vak als docent, musicus en als mens.

De afgelopen 2 jaar heb ik een opleiding gedaan tot Coach met de natuur als spiegel. Het leven is rond net als het verloop in de natuur.

In het kort;

Ik leer je bewust te worden van jouw processen wanneer je vastloopt en samen zorgen we er voor dat het vastgelopen proces weer gaat stromen.