Loading

Coaching

"To live is to find out for yourself what is true" Jiddu Krishnamurti.

Als Coach, werk ik met de Wielwerkmethode, die er voor zorgt dat de natuurlijke stroom weer in beweging gebracht wordt.

Leer jouw natuurlijke stroom te volgen. Word bewust van hoe jij in het leven staat en beweegt, en de wisselwerking met alles wat leeft om je heen.

We maken het onbewuste bewust, zodat er ruimte ontstaat voor keuzes.

Ontdek hoe denken, energie, gevoel, emoties, gedrag, lichaam, materie en spiritualiteit met elkaar samenhangen en verbonden zijn.

Mocht je dat willen, kan Zingen en Muziek maken ook een belangrijk onderdeel worden van het helingsproces.

Wat anderen vinden

De lessen van Claudette hebben mijn stem in 2 jaar tijd aanzienlijk verbeterd. Het is leuk, afwisselend en er is ruimte voor eigen inbreng. Ik beheers nu verschillende zangtechnieken en heb het enkel zingen “vanuit de keel” losgelaten.

Olga Kempen 24 jr.
singer-songwriter

Ik heb nu al 7 jaar met heel veel plezier zangles bij Claudette! Dankzij haar ben ik vocaal enorm gegroeid. Claudette geeft ieder de vrijheid om zelf nummers te kiezen en biedt haar leerlingen goede en praktische tips om het beste uit hun stem te halen. Ook de groepslessen en optredens heb ik altijd met veel plezier ervaren. Ik raad haar van harte aan, want ik zou  geen andere zangcoach meer willen!

Nikkie Bakker 22jr.
singer / owner Social Industry Online Marketing

Sinds enige jaren heb ik zangles van Claudette. Ondanks dat ik een ervaren singer-songwriter ben, heb ik toch een aantal aandachtspunten waarin ik mij verder wil ontwikkelen. De wijze waarop Claudette mij daarin ondersteund, is prettig en waardevol. De mensen die mij regelmatig zien optreden, solo en met mijn singer-songwriter’s duo Jacky’s choice, geven ook aan dat sinds ik zangles volg bij Claudette, mijn stem erg is vooruit gegaan.

Ronald Gunther
singer-songwriter

De zanglessen vind ik heel erg leuk.

En de liedjes die we inzingen in de studio voor oa spotify, vind ik ook erg leuk om te doen allemaal. Ik leer er veel van.

Vooral vindt ik dat Claudette goed les geeft en heel mooi kan zingen.

Fiene Kuipèri 12 jaar
singer of children songs for the My Digital Touch App and Spotify.